De app verwijderen

Het wordt aanbevolen het Kaspersky app-menu te gebruiken om de app te verwijderen.

Om de Kaspersky app te verwijderen:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik op de onderste tabbladbalk op Profiel > Instellingen > App verwijderen .
  3. Tik op het scherm Kaspersky-app verwijderen op Volgende.
  4. Voer indien nodig de geheime code van de app in.

De app vraagt om de geheime code als het selectievakje Bescherming tegen verwijdering is geselecteerd in de instellingen voor Waar is mijn apparaat.

5. Bevestig het verwijderen van Kaspersky-app.

Kaspersky-app wordt verwijderd.

Als u Waar is mijn Apparaat hebt ingeschakeld, is Kaspersky-app geselecteerd als apparaatbeheerder. U moet beheerdersrechten deactiveren voordat u Kaspersky-app verwijdert via de lijst met apps of Google Play.

Hoe u beheerdersrechten voor de app kunt deactiveren

Als u de vooraf geïnstalleerde versie van Kaspersky-app op uw apparaat gebruikt, kunt u de app uitschakelen in de systeeminstellingen van uw apparaat. Kaspersky-app wordt nog steeds op uw apparaat geïnstalleerd, maar het werkt pas als u deze inschakelt.